Moja prva spletna objava

Sem Iza, študentka prvega letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Za ta študij sem se odločila, ker imam zelo rada otroke. Prav neverjetno je, koliko znanja in veščin so zmožne osvojiti njjihove male nadobudne glave, če le uporabiš pravi pristop. Zavedam se pomembnosti svojega bodočega poklica in stremim k temu, da bom iz vsakega otroka poskušala izvleči najboljšo različico samega sebe, mu pokazala, da je učenje lahko zabavno ter mu dala vedeti, da se lahko vedno zanese name, ne glede na to s kakšnimi težavami se sooča.

Sem tudi velika ljubiteljica živali in zato večino svojega prostega časa namenim hišnim ljubljenčkom. Moje življenje ne bi funkcioniralo brez športa- ni ravno v mojem vsakdanu, je pa  vsekakor pomemben faktor mojega življenskega stila.

IKT tehnologija se je v tem času že tako infiltrirala v naša življenja, da si skoraj ne moremo predstavljati, kako bi delovali brez le- te. V svojih šolskih začetkih sem se spoznala s programoma  Microsoft Word in Power Point, ki ju še zdaj zelo pogosto uporabljam in vem, da ju bom tudi v bodoče. V srednji šoli sem svoje znanje o IKT nekoliko nagradila pri predmetu informatika. Namesto Power Pointa sem se začela posluževati programa Prezi, zaradi katerega so moje predstavitve izgledale bolj zabavne in razgibane. V letošnjem letu pa se pridobila veliko novega znanja npr. o tem kako pomembno je, tudi za naš poklic, da poznamo licenco Creative Commons ter da poznamo spletne strani, s katerih lahko snemamo slike za učne liste brez skrbi, da bi razjezili kakšnega avtorja. Spoznala sem programe: Photoscape, Gifmaker, Inkscape, H5 itd.

IKT bo pomemben del mojega bodočega poklica in prizadevam, si da bom v koraku s časom in tehnologijo.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva 2.5 Slovenija.

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost