Digitalna zgodba – Capuder, Fortuna, Zelič

S klikom na naslov digitalne zgodbe, ki vas bo preusmeril na Youtube, si lahko ogledate naše projektno delo Nova pustolovščina. Avtorji smo Gregor Anton Capuder, Lovrenc Fortuna in Jure Zelič.

Dragi učenci! Zavedamo se, da ste v svojih letih pravi raziskovalci in da stalno raziskujete svet okoli vas. Prav je, da do okolja, v katerem živimo, ohranjamo poseben odnos in da skrbimo zanj. Da bo svet še lepši, je nujno, da ste do drugih ljudi spoštljivi in da jih sprejemate ne glede na razlike. V učiteljih in starših imejte vzornike, saj vas imajo radi in vam želijo samo dobro.

Učenec drugega razreda Jakob se prvič sam odpravi v šolo. Na poti se srečuje z več situacijami, s katerimi se vsakodnevno soočajo tudi njegovi sovrstniki. Jakob je na začetku poti negotov, zato mu na pomoč priskoči Modrec, ki predstavlja pomembne odrasle osebe (starši in učitelji) v otrokovem življenju. Z zgodbo želimo učence spodbuditi k lepemu vedenju in spoštovanju ter odgovornem ravnanju do okolja, v katerem bivamo.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost