Marjetka, sladkosnedka

Če je kdaj življenje grenko, si Marjetka rada speče torto. Še rajše pa torto speče, ko rojstni dan praznujejo njeni najljubši.

Torta za rojstni dan by Petja Podlipnik is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Eden iz med mojih najljubših hobijev je peka sladkarij. Že od malih nog sem rada splezala na vrh stola, da sem dosegla babičino kuharsko knjigo. Sprva sem s težka prebirala njeno pisavo, potem pa si je ona nekega dne kupila računalnik in skupaj sva odplavali v svet številnih spletnih strani s kuharskimi recepti. Te sva zavzeto printali ter zraven s svončnikom dopisovali svoje popravke.

Kasneje sva se naučili uporabljati tudi Word, da sva to lahko urejali kar sproti in ne na roke.

S tehnologijo sem se prvič srečala že pri malih nogah, saj je moj oče IT-jevec po izobrazbi in poklicu in sem okoli sebe vedno imela tipkovnico in ekran. Prvič pa sem jo resneje začela uporabljati proti koncu osnovne šole, kjer za svoje predstavitve nismo več uporabljali stare kombinacije šeleshamerja, flomastrov, škarij in lepila, temveč Power Point.

Na svoji nadaljni poti v življenju se veselim uporabe Arnesovih storitev, saj mi predstavljajo možnost ustvarjanja brezplačno, brez učenja in plačevanja za uporabo pogosto predragih programov in aplikacij. Sploh pa bo to pomembno v mojem bodočem poklicu, kjer mi to omogoča izdelavo didaktično korektnih, interkatinvih, zanimivih ter kakovostnih učnih gradiv.

Želim si, da bom sledila načelu Učenje je lahko tudi zabavno! in da bom to načelo predajala svoji učencem tudi preko digitalnih vsebin, saj verjamem, da je to današnjim otrokom vse bližje in vse bolj domače, hkrati pa tudi veliko bolj zanimivo.

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost