2. projektna naloga- Slikovno gradivo

V prvem delu projektne naloge sem morala obdelati dve fotografiji na temo Varnost- Varovanje osebnih podatkov in osebnosti. Za urejanje sem uporabila program Photoscape X. Postopek urejanja fotografij se nahaja na 2. strani.

Prva fotografija:

Neprimerno geslo by tejkla is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Fotografija po obdelavi:

Neprimerno geslo, obdelana by tejkla is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Druga fotografija:

Neznanec by tejkla is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Fotografija po obdelavi:

Neznanec, obdelana by tejkla is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Vektorska grafika

V drugem delu projektne naloge sem morala ustvariti vektorsko grafiko na temo Varnosti; odločila sem se za zaklepanje mobilnega telefona. Za ustvarjanje grafike sem uporabila program Inkscape. Postopek ustvarjanja se nahaja na 2. strani.

Zaklepanje mobilnega telefona by tejkla is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Refleksija

Ob izdelovanju te projektne naloge sem se naučila ogromno stvari. Prvič sem se srečala s programoma Photoscape in Inkscape, zato je pridobljeno znanje zame popolnoma novo. Vesela sem, da sedaj poznam osnove urejanja in ustvarjanja s programoma.

Menim, da sem projektu namenila dovolj časa, zato ne bi ničesar spreminjala. S svojim delom sem zadovoljna, verjamem pa, da z nekaj vaje lahko ustvarim še boljše izdelke- Vaja dela mojstra 🙂 Največ težav mi je delala vektorska slika- kljub temu, da je postopek ustvarjanja enostaven, sem potrebovala nekaj časa, da sem se navadila programa in vseh funkcij.

Tekom študija in na svoji poklicni poti bom pridobljeno znanje uporabljala za različne namene, predvsem za predstavitve. Najljubši del projekta je bilo zame kreiranje in obdelava fotografij, saj smo imeli popolnoma proste roke z vsebino. Ne morem določiti najmanj ljubega dela projekta, ker mi je bil res cel zelo všeč. Sploh nisem imela občutka, da delam obvezno nalogo za faks- bilo je kot sodelovanje v nekem zelo zabavnem projektu. Če so sledeče naloge podobne se jih že veselim 🙂

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost