Dogodivščine

Sem Bernarda Nagode, študentka 1. letnika RP. Rada imam dogodivščine, ki mi ostanejo v spominu. Prepletajo se z glasbo, branjem, izleti, športnim udejstvovanjem, dobro hrano in še boljšimi ljudmi.

IKT tehnologijo sem do sedaj uporabljala predvsem v povezavi z internetom, ki sem ga najpogosteje uporabljala kar na mobilnem telefonu ali prenosnem računalniku. Internet mi omogoča hiter dostop do informacij, hiter prenos informacij in hitro komunikacijo tako s prijatelji, kot tudi znanci, profesorji, delodajalci itd. IKT tehnologijo sem pogosto potrebovala v srednji šoli, saj je bilo tako enostavneje priti do informacij.

SLIKA 1: Način izobraževanja v 21. stoletju

VIR: Pinterest (2018). Pridobljeno 7. 4. 2018 iz https://www.pinterest.com/pin/543739354983082490/visual-search/?x=0&y=0&w=564&h=434

IKT tehnologija pa mi bo prišla prav tudi v mojem bodočem poklicu. Ne le zaradi hitrega dostopa do informacij, temveč tudi za popestritev pouka, ustvarjalnejši in sodobnejši način pouka. Učenci bodo lahko sami iskali podatke na spletu, s pomočjo IKT tehnologije bodo lahko samostojno reševali naloge, se določeno snov dodatno naučili, pogledali posnetke demonstracij določenih poskusov … Sama bom lahko komunicirala s starši, beležila ocene itd. Prav tako pa bom s pomočjo IKT tehnologije dostopala do najnovejših in izvirnih  načinov za poučevanje, do katerih lahko dostopamo preko internetnega omrežja.

 

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost