Dogodivščine

Sem Bernarda Nagode, študentka 1. letnika RP. Rada imam dogodivščine, ki mi ostanejo v spominu. Prepletajo se z glasbo, branjem, izleti, športnim udejstvovanjem, dobro hrano in še boljšimi ljudmi.

IKT tehnologijo sem do sedaj uporabljala predvsem v povezavi z internetom, ki sem ga najpogosteje uporabljala kar na mobilnem telefonu ali prenosnem računalniku. Internet mi omogoča hiter dostop do informacij, hiter prenos informacij in hitro komunikacijo tako s prijatelji, kot tudi znanci, profesorji, delodajalci itd. IKT tehnologijo sem pogosto potrebovala v srednji šoli, saj je bilo tako enostavneje priti do informacij.

SLIKA 1: Način izobraževanja v 21. stoletju

VIR: Pinterest (2018). Pridobljeno 7. 4. 2018 iz https://www.pinterest.com/pin/543739354983082490/visual-search/?x=0&y=0&w=564&h=434

IKT tehnologija pa mi bo prišla prav tudi v mojem bodočem poklicu. Ne le zaradi hitrega dostopa do informacij, temveč tudi za popestritev pouka, ustvarjalnejši in sodobnejši način pouka. Učenci bodo lahko sami iskali podatke na spletu, s pomočjo IKT tehnologije bodo lahko samostojno reševali naloge, se določeno snov dodatno naučili, pogledali posnetke demonstracij določenih poskusov … Sama bom lahko komunicirala s starši, beležila ocene itd. Prav tako pa bom s pomočjo IKT tehnologije dostopala do najnovejših in izvirnih  načinov za poučevanje, do katerih lahko dostopamo preko internetnega omrežja.

 

Deli
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestBuffer this page
(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost