Kaljenje in sejanje – video

Proces kaljenja in sejanja by Evelin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

REFLEKSIJA IN SAMOVERDNOTENJE

Kaj sem se novega naučil/-a v tem projektu? Naučila sem se kako v canva pripomočku izvozim video ter iz canve v arnes.
▪ Če bi imel/-a več časa, bi dodal/-a, spremenil/-a, izboljšal/-a … Mogoče bi video posnela še enkrat, saj sem imela tremo kar se je v videu opazilo.
▪ Kateremu delu sem posvetil/-a največ časa in zakaj? največ dela sem posvetila snemanju videa, saj sem bila zelo kritična do sebe in sem ga posnela večkrat.
▪ Kako ocenjujem svoje delo glede na podan kriterij ocenjevanja? Mislim da je video dobro posnet, edino kar bi lahko popravila je da bi govorila bolj knjižno in se umirila saj sem imela tremo.
▪ Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/-a tekom študija in na svoji poklicni poti? Znanje bom lahko uporabila ko bom imela podobne projekte in bom morala posneti proces da bodo otroci bolj razumeli kaj se od njih pričakuje. Znanje bom lahko uporabila tudi če se v prihodnosti zgodi kaj podobnega kot je bila karantena in bom morala snemati gradivo za otroke in ga objaviti.
▪ Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Snemanje videa mi je bilo najmanj všeč, najbolj pa proces kako sem izvozila in objavila video ter ustvarjala licenco.
▪ Kaj bi spremenil/-a v definiciji projekta, da bi bil boljši? Govorila bi bolj knjižno.

Uporabljeni pripomočki:

Canva

Arnes

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost