Slovenski košarkarski fenomen

  1. Že od malega igram in treniram košarko. Eden izmed košarkašev, ki jih redno spremljam, je Luka Dončić.  Luka je zagotovo košarkarski fenomen, saj s predstavami, ki jih kaže na igrišču, vedno znova navdušuje.
  2. Z IKT sem v stiku že celo življenje. Prvič sem se srečal z njo, ko sem uporabljal domači stacionarni telefon ali računalnik. Danes pa je zagotovo glavni vir pametni telefon, veliko pa uporabljam tudi računalnik. Glavni namen uporabe IKT pri meni pomeni komunikacijo z drugimi ljudmi preko različnih spletnih družabnih omrežij (največ uporabljam Facebook) in iskanje informaciji na spletu, ki jih potrebujem za študij.
  3. IKT, kot bodoči učitelj, pripisujem velik pomen.
    Otroci so danes vedno več časa v stiku z njo, saj se z njo praktično srečujejo na vsakem koraku, zato se mi zdi zelo pomembno, da je učitelj ustrezno usposobljen in poučen na tem področju.
    Glavni cilj vidim v tem, da bom znal učencem ustrezno predstaviti pomen in namen IKT ter jih poučiti o vseh možnostih in prednostih, ki jih ponuja IKT ter jih hkrati seznaniti o neželjenih posledicah, ki jih lahko prinese nespametna uporaba IKT. Seveda se bom trudil, da bom pri pouku smiselno uporabljal IKT ter na ta način popestril pouk in hkrati spodbudil učence, da jo bodo tudi sami želeli uporabljati  tako v izobraževalne namene kot tudi za lastno zabavo.
(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost