Moja prva spletna objava

Živjo!

Sem Nika Potočnik, študentka 1. letnik razrednega pouka in v obdobju poletnega semestra smo imeli predmet IKT v izobraževanju. S pomočjo tega predmeta sem se naučila varno uporabljati internet, urejati fotografije, izdelovati video posnetke, kreirati različne objave za na splet ter še mnogo drugih uporabnih stvari, ki mi bodo zelo prav prišle v mojem bodočem poklicu.

Sama sicer nisem najbolj vešča uporabnica različnih modernih tehnologij, ker prosti čas rajši preživljam v naravi ali pa ustvarjam v kuhinji. Teh pomankljivosti se sama zelo dobro zavedam, saj bom v mojem poklicu morala sledi vsem novim tehnologijam. Kadar potrebujem kakšno pomoč se obrnem tudi na brata, ki veliko več časa preživi za računalnikom ter mi z veseljem pomaga.

Za konec bi se rada zahvalila naši asistentki prof. Alenki Žerovnik, ki se je vedno trudila, da nam je razložila vsako podrobnost ter tako olajšala pridobivanje povsem novega znanja. Hkrati pa si je z veseljem vzela tudi čas za konzultacije, odgovorila na vsak e-mail in nam tako pomagala pri celotni izvedbi digitalne zgodbe.

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost