Sreča se nahaja v glasbi, avtomobilih in ljudeh.

“Happiness is a decision, not a coincidence.”

To bi bile besede, ki bi me najbolj opisale kot človeka. Osrečuje me druženje s prijatelji, ustvarjanje glasbe, poslušanje glasbe in gotovo bi se še kaj našlo. Že od ranega otroštva sem bil v stiku z glasbo. Učil sem se klavir, kitaro in petja, kar še vedno rad počnem. Moj najljubši šport je košarka. Spremljam NBA in večkrat igram s prijatelji na igriščih po Ljubljani. Sem zagovornik Apple izdelkov, saj menim, da se za dobro izkušnjo splača plačati kakšen evro ali dva več.

IKT sem že poprej uporabljal za šolske namene, prav tako pa sem jih uporabljal za zabavo in komunikacijo. Uporabljal sem Powerpoint, Word, Apple Logic Pro X, Apple Garageband, in še nekaj drugih.

Slika: Apple Garageband; moje orodje za zabavo in kreativnost

Obožujem avtomobile, a nisem kot velika večina “avtofanov”, saj mi niso všeč le “ferarriji”, temveč vidim posamezen avtomobil v očeh uporabnika in ne nekega popolnega avtomobila, ki ga obožujejo vsi, ker je pač taka moda. Na primer, znam ceniti tako Rolls Royce kot tudi Dacio, saj je avtomobil v prvi vrsti stroj, ki ga je potrebno gledati z gledišča segmenta, kateremu pripada in namen, s katerim je bil narejen.

Slika: Avtomobil; estetska in funkcionalna kreacija človeštva

(https://pixabay.com/vectors/sports-car-car-roadster-racing-car-146873/)

V mojem bodočem poklicu igra IKT pomembno vlogo, saj velika večina komunikacije s starši in kolegi poteka preko IKT orodij. Prav tako del pouka vsebuje prvine IKT, saj je lažje učiti na primerih, ki pa niso vedno dostopni v učilnici, saj se nahajajo na spletu.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost