IKT

Sem študentka razrednega pouka, saj me delo z otroki zelo veseli in bi jih v prihodnosti tudi rada poučevala. V prostem času se rada družim s prijatelji, berem knjige, poslušam glasbo, gledam serije in pečem razna peciva. Imam tudi opravljeno nižjo glasbeno šolo, 6 let sem namreč igrala violino.

Z IKT tehnologijo sem se prvič srečala v osnovni šoli, kjer smo v višjih razredih že morali pripravljati predstavitve preko PowerPointa. S teorijo pa sem se prvič srečala v prvem letniku gimnazije pri predmetu informatika in to pridobljeno znanje smo nadgrajevali še dve leti. Pri praktičnih urah smo največ uporabljali Word, PowerPint, Excel ter Photoshop. Seveda pa se z IKT tehnologijo srečujem vsak dan, saj vsakodnevno uporabljam mobilni telefon in računalnik, katera mi omogočata lažje komuniciranje s prijatelji na daljavo in opravljanje raznih nalog, seveda pa ju uporabljam tudi za poslušanje glasbe in iskanje novih informacij.

Sama še vedno najraje uporabljam list in svinčnik za zapiske, vendar pa se zavedam, da me bo v mojem bodočem poklicu IKT tehnologija konstantno spremljala. Zato se mi zdi, da je dobro, da se jo naučimo pravilno uporabljati, saj sem ugotovila, da mi manjka še kar nekaj znanja na tem področju.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost