Vse, kar mi je v veselje

Sem dekle, ki obožuje naravo, otroke, živali, sonce, svež zrak, sprehode… No pravzaprav vse, kar v meni zbuja občutke sreče in veselja. Čeprav večino dneva preživim na fakulteti, mi še ni zmanjkalo časa za en sprehod po gozdu. Prva stvar, ki jo naredim, ko pridem domov s fakultete je namreč en dolg ali pa kratek sprehod z mojo psičko. Ime ji je Camille in je mešanka. Dobili smo jo pred tremi leti v zavetišču Turk in ni trajalo dolgo, da se je s svojo prisrčnostjo prikupila celotni družini in tudi celotni vasi. Zelo rada se namreč sprehodi do sosedov in pozdravi svoje pasje prijatelje. Seveda pa se potem vedno vrne nazaj domov, saj je doma vendar najlepše.

Z IKT tehnologijo se srečujem vsak dan, saj je povsod okoli nas. Zelo hitro pa se tudi nadgrajuje. Prvič sem se z njo srečala že v osnovni šoli, saj smo že takrat pripravljali predstavitve pri različnih predmetih. Spomnim se, da sem takrat največ uporabljala PowerPoint, saj sem zelo rada oblikovala diapozitive. Uporablala pa sem tudi Word, saj smo napisali tudi nekaj poročil in seminarskih nalog. Dandanes ima skoraj vsak človek mobilni telefon, torej IKT tehnologijo poznamo tako rekoč vsi. Je zelo uporabna za hitro dopisovanje med prijatelji ali pa pisanje poročil, poslušanje glasbe ali pa prebiranje novic. Živimo torej v svetu, kjer novice hitro potujejo, in kjer lahko novosti preverimo le z enim klikom.

Tudi v mojem bodočem učiteljskem poklicu bo prisotne veliko IKT tehnologije. Seveda bo prišla zelo prav tako učiteljem, kot tudi učencem. S pomočjo tehnologije bomo lahko reševali razne kvize, gledali poučne videoposnetke,… Seveda bomo kot učitelji uporabljali tudi eAsistent, kamor bomo vpisovali ocene in vsebine poučevanja. Skratka z IKT tehnologijo bomo spoznali in se naučili veliko novega in koristnega.

Moja psička Camille.

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost