Moja prva spletna objava

Pozdravljeni!

Sem Anja in sem učenka prvega letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.  Zelo rada sem v družbi otrok in z družino. Najbolj se veselim počitnic, saj takrat večino časa preživim s prijatelji in potujem. Zelo rada hodim v naravo in klepetam s prijatelji.

IKT tehnologijo uporabljam pogosto, saj jo večinoma uporabljam za šolske namene. Najpogosteje uporabljam Microsoft Word, za izdelavo seminarskih nalog in PowerPoint, za izdelavo predstavitev. Zdi se mi, da je najbolj uporabna stvar pri     IKT-ju ta, da omogoča hitro in učinkovito iskanje podatkov in  hitrejšo komunikacijo med ljudmi.

IKT tehnologija bo v mojem bodočem poklicu predstavljala kar pomemben del, saj omogoča hitro komunikacijo tako med učitelji in učenci kot učitelji in starši (e-pošta, e-asistent …). Uporaba tehnologije je vedno bližje otrokom, zato jo je potrebno vključevati v proces izobraževanja.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

 

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost