Moja prva spletna objava

Sem Maruša in študiram razredni pouk na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Za to študijsko smer sem se odločila, ker sem ob delu z otroki ugotovila, da me to zelo veseli in rada poučujem. Rada imam tudi mačke, doma jih imamo kar sedem, zato mi ni nikoli dolgčas. V svojem prostem času se ukvarjam predvsem z glasbo, pojem v pevskem zboru in igram violino. Poleti sem najraje na morju in najbolj uživam ob sončenju na plaži.

      
vir: Pixabay
IKT sem do sedaj uporabljala v šolske namene (Microsoft Word, PowerPoint, iskanje podatkov na internetu), bolj pa za zabavo. Veliko časa preživim na YouTube-u in socialnih omrežjih, kot so Instagram, Snapchat, Facebook. Najraje pa raziskujem po internetu. Če me kaj zanima, najprej pomislim na to, da bi stvar “poguglala”.

Učitelji morajo biti razgledani na vseh področjih in iti s časom naprej, zato menim, da ima znanje o IKT in njena uporaba velik pomen v pedagoškem poklicu. Zelo se je razširila uporaba spletne redovalnice in dnevnika, ki sta vsakdanja spremljevalca v šoli in tudi komunikacija s starši in učenci danes poteka predvsem po e-pošti. Vedno bolj se uvajajo spletni učbeniki, kar pa ni samo priročno ampak tudi okolju prijazno.
Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost