Moja prva spletna objava

Sem Eva in sem študentka 1. letnika razrednega pouka Pedagoške fakultete v Ljubljani. Za ta študij sem se odločila, ker me delo z otroki veseli. V prostem času se najraje igram s svojima mačkoma. Čeprav mi šport ni ravno pri srcu, vselej komaj čakam na poletje in plavanje v belokranjski reki Kolpi.

Z raznimi oblikami IKT tehnologije se srečujem že kar nekaj časa. Že od osnovne šole najprej uporabljam Microsoft Word za pisanje različnih seminarskih nalog, govornih nastopov;  Microsoft Powerpoint za predstavitve, občasno pa tudi Excel. Kot večina najstnikov pa tudi sama veliko uporabljam različna socialna omrežja.

Najbolj me veseli, da smo v okviru predmeta IKT v izobraževanju spoznali veliko novih programov za obdelovanje fotografij, npr. Photoscape, Inkscape; programe za izdelovanje stripa, spomina, digitalnih zgodb… Zdi se mi, da bomo pridobljeno znanje lahko uporabljali tudi v svojem poklicu, saj ima IKT tehnologija vse večji pomen tudi v šolah. Kot bodoča učiteljica bom zagotovo uporabljala e-pošto, E-asistenta, prav tako pa tudi Microsoft Word in Microsoft Powerpoint. Menim, da bodo do mojega prihoda v šolo tudi učenci že obvladali delo z IKT tehnologijo.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost