Moja prva spletna objava

Ime je Tjaša in sem študentka 1. letnika Razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. V prostem času se najraje družim s prijatelji ali družino. Zelo rada tudi pečem sladice, hodim v naravo, poslušam glasbo in plešem.

IKT tehnologija me spremlja že od malih nog, saj smo že v osnovni šoli v učilnicah imeli računalnike, na katerih smo  velikokrat igrali igrice. Z učiteljicami smo obiskovali tudi računalniško učilnico, kjer smo reševali računske naloge na spletni strani Lefo, v slikarju risali slike, izdelovali predstavitve in opravljali kolesarski izpit. Sama sem si izdelala tudi Facebook in   E-pošto predvsem za komunikacije s prijatelji in učitelji. V srednji šoli pa tudi Instagram, Snapchat in Twitter. Pri predmetu informatika sem se naučila tudi, kako napisati dobro seminarsko nalogo in kako zbrati podatke v Excelu.

Uporaba IKT tehnologije se mi zdi, da je v mojem bodočem poklicu zelo pomembna. Tehnologija mi bo v veliko pomoč pri poučevanju, saj bom učence lahko motivirala k opravljanju nalog in spodbudila k uporabi tehnologije. Olajšala si bom predvsem delo pri izdelovanju gradiv za učence in shranjevanju podatkov. Zato si v času študija želim spoznati IKT tehnologijo še bolj, da mi bo v bodočem poklicu kar se da v pomoč.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost