Moja prva spletna objava

Sem Špela Ravnik, študentka 1. letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Za to smer študija sem se odločila, ker me delo z otroki zelo veseli.
V prostem času se rada družim s prijatelji in poslušam glasbo, zanimajo pa me tudi ročna dela, ustvarjanje, fotografiranje in udeleževanje na športnih prireditvah. Prav tako pa prosti čas rada preživim v naravi, še posebno v Bohinju ob jezeru, od koder prihaja moja družina.

Tudi v prostem času in času, ko opravljam delo za študij oziroma fakulteto pa se pogosto srečujem z informacijsko komunikacijsko tehnologijo, ki mi preprosto olajša pot do zastavljenega cilja. IKT tehnologija mi omogoča nemotene komunikacije s kolegi, raziskovanje spletnih mest, izdelovanje seminarskih nalog,… pravzaprav mi je do danes rešila in prikazala določene poti do novega znanja pridobljenega na “modernejši” način, pa naj bo to doma za računalnikom, na fakulteti, ali kar na mobilnem telefonu med vožnjo z vlakom.
V letošnjem letu pa sem pri premetu IKT pridobila predvsem veliko uporabnih informacij ter spretnosti v nekaterih programih, ki jih prej še nisem poznala: Storyjumper, Inkscape, Pixlr X, Canva, H5P itd.

Menim tudi, da bo IKT tehnologija z leti še napredovala in se pozitivno razvijala in nadgrajevala. Z leti pridobljena pravilna uporaba tehnologije mi bo še kako pomagala v bodočem poklicu. Dobro mi bo služila pri pripravi samih učnih načrtov,  urnikov in tudi pripomočkov, ki mi bodo olajšali izpeljati učno uro in poučevati učence.


Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost