MULTIMEDIJSKA PREDSTAVITEV

Multimedijsko predstavitev sem izdelala v programu PowerPoint . V njej sem predstavila Spletni bonton, ki je še kako pomemben v današnjem svetu. Predstavljenih je 7. sestavin spletnega bontona, ki se meni zdijo najpomembnejše. Vsebuje tudi povezavo do spletne strani, kjer lahko prijaviš kaznive vsebine (spletna stran: Spletno oko).

Namen moje predstavitve je ta, da bi vse uporabnike interneta ozaveščali o uporabi spletnega bontona, verjetno vsi poznajo bonton, spletni bonton pa pozna veliko ožji krog ljudi, kot “navadni” bonton. Tako cilj, ki je ozaveščati ljudi o spletnem bontonu, kot ciljna publika te objave so vse starostne skupine, ki uporabljajo internet, tako vsakodnevno kot tudi tisti, ki ga uporabljajo enkrat na teden ali mesec.

 

Za ogled predstavitve kliknite tukaj.

Licenca Creative Commons

To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

REFLEKSIJA:

Pri tem projektu sem v večini svoje znanje le ponovila, saj se s to vrsto predstavitev srečujem že od osnovne šole. Če pa bi imela več časa, bi jo izboljšala predvsem v zapisu objave in dodala bi še kakšno zvočno datoteko.

Največ časa sem posvetila sami izdelavi predstavitve, saj se mi zdi da je to najbolj pomemben del tega dela projektne naloge.  Menim pa, da je delo opravljeno korektno, saj je bilo v samo predstavitev vloženega kar veliko truda in napora in sem z njim zelo zadovoljna.

Znanje za izdelovanje multimedijskih predstavitev mi bo tako tekom študija, kot tudi v poklicu prišel še kako prav, saj se jih čedalje več uporablja. Menim, da so taka orodja zelo priporočljiva za uporabo raznih predstavitev.

Najljubše mi je bilo izdelovati predstavitev, malo manj ljubše pa zapis in urejanje zapisa, da izgleda privlačno za obiskovalce.

V definiciji projekta ne bi ničesar spremenila, saj so vsa navodila dana jasno in jim lahko slediš.

Avtor: Laura Ilovar

Mentorica: mag. Alenka Žirovnik

Razredni pouk, 1. letnik

Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Datum: 16. 6. 2020

Licenca Creative Commons

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost