Few Words About Me :)

Živijo vsi! Moje ime je Ersina Ćehić in z vami bom podelila svojo „čudovito“ življensko zgodbo.

Za sebe včasih rečem da sem kot nomad. Prihajam  iz Bosne in Hercegovine, vendar ne morem reči iz katerega mesta prihajam, ker sem se veliko selila, ampak za moja 2 najljubši mesti bom izbirala Sarajevo in celotno regijo imenovano Jezna Krajina (ne, ljudje tam niso jezni ). Za svojo državo bi rekla je ena čudovita preplet vzhoda in zahoda, različnih ljudi in kultur, prelepe narave in še veliko tega. Imam veliko družino; mamo, sestro in 4 brate. Vsi smo zelo povezani. Zanimiva stvar o nas  je da  vsi rada rišemo ali slikamo, razen mame. Moja družina je moj vzornik, ki mu sledim in se nanj zanašam.

Zdaj sem v Sloveniji. V Slovenijo sem prišla v oktobru  s 5 besedami slovenščine. Sem prišla zaradi Medicinske fakultete, ampak sem končala kot študentka 1. letnika Pedagoške fakultete. Tukaj sem spoznala  veliko prijaznih punc ki so mi veliko pomagale.

Mislim da so poti življenja zares čudovite in lahko prinesejo nepričakovane ampak lepe stvari in dogodke , iz katerih lahko nastane veliko lepih spominov.

moja družina by Nina is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost