Kajina prva objava

Živijo! Sem Kaja Klemenčič in to je moja prva spletna objava.

Prihajam iz Poljanske doline, sončne doline pod Blegošem, ki je v okolici Škofje Loke. V Škofji Loki sem končala splošno gimnazijo. Po gimnaziji sem se odločila za študij na Akademiji za glasbo v Ljubljani, smer glasbena pedagogika. To se mi je zdela najboljša odločitev, saj je glasba res tisto, za katero mi bije srce. A po prvem semestru sem spoznala, da ne bi poučevala samo glasbe, ampak tudi druge predmete, zato sem se odločila, da se v naslednjem šolskem letu prepišem na Pedagoško fakulteto, smer razredni pouk.

Kot sem že povedala, se zelo rada ukvarjam z glasbo. V glasbeno šolo sem začela hoditi, ko sem bila stara 8 let, kjer sem se učila igrati na prečno flavto. Letos pa zaključujem zadnji razred solo petja na glasbeni šoli. Kaj bo sledilo po tem, pa še ne vem. Vprašajte me čez nekaj let, kam me je popeljala glasbena pot. 😉

Poleg glasbe pa imam zelo rada živali. Doma imamo trenutno 4 domače živali: psičko aljaško mamutko Kali, želvo rumenovratko Želvo, pritlikavega zajca Olija ter mucko Luno. Oli in Luna sta najboljša prijatelja, kot lahko vidite na fotografiji.

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost