Interaktivni video: Varnost na spletu

V zadnjem projektu smo ustvarjali interaktiven videoposnetek. Tema, ki sem si jo izbrala je varnost na spletu, moj cilj je da bo posnetek učence ne le ozavestil o nevarnostih spleta, ampak da jih bosta videoposnetek in tema celo pritegnila.

Video posnetek sem izdelala s programom Canva in ga tam tudi opremila z you tuba zvokom. Vse potrebne podatke o varnih geslih sem našla na safe.si.www.si-trust.gov.si in www.varninainternetu.si.

Združila sem torej zvočni posnetek in predstavitev, ki vsebuje moje videoposneteke. Posnetek sem naložila na Arnes Video in ga s pomočjo h5p orodja naredila interaktivnega. Na koncu sem dodala ustrezno licenco s programom Licence Chooser beta.

varnost na spletu by sf is licensed under Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International

REFLEKSIJA

Kaj sem se novega naučila v tem projektu? Naučila sem se kako izdelati video posnetek v Canvi in predvsem kako ustvariti interaktivni videoposnetek.

Če bi imela več časa, bi dodala, spremenila, izboljšala. Če bi imela več časa bi še izboljšala animacije v samem videu ali pa naredila interaktiven del bolj zanimiv.

Kateremu delu si posvetila največ časa in zakaj? Največ časa sem posvetila ustvarjanju videoposnetka.

Kako ocenjuješ svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? V ustvarjanje interaktivnega videa sem vložila veliko truda in časa vendar menim, da bi ga lahko še precej izboljšala. Vseeno sem pa vesela, saj sem se naučila veliko novega.

Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabila tekom študija in na svoji poklicni poti?  Uporabila ga bom pri raznoraznih predstavitvah, ustvarjanju vsebin, ki jih je ustrezneje predstaviti na interaktiven način.

Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Pri projektu mi je bilo najbolj všeč, da sem lahko bila ustvarjalna. Najmanj me je pri projektu pritegnilo, da mi je vzel precej časa.

Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši? V sami definiciji projekta ne bi spreminjala ničesar.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost