Posadimo fižol in grah

Posadimo fižol in grah by Sarko is licensed under CC BY-NC 4.0

Pri tem projektu sem se naučila veliko o snemanju in urejanju videoposnetkov. Spoznala sem različne tehnike snemanja, pomembnost izbire pravega kota, osvetlitve in ipd. Poleg tega sem se naučila, kako dodati zvočne datoteke k videoposnetkom ter kako urediti videoposnetek.

Če bi imela na voljo več časa, bi dodala več podrobnosti o procesu rasti fižola in graha. Prav tako bi se še bolj potrudila pri urejanju videoposnetka. Temu sem tudi namenila največ časa, saj je na voljo tudi toliko možnosti in sem se včasih kar težko odločila kaj bi uporabila. Prav tako pa mi je vzelo veliko časa tudi snemanje, saj nisem imela opreme, ki bi mi omogočila lažji potek.

Menim, da sem dobro izpolnila kriterij, so pa vedno možnosti za izboljšave.

Pridobljeno znanje bom mogoče še kdaj uporabila tekom študija, drugače pa v prihodnosti, pri urejanju videoposnetkov otrok, ali pa pri ustvarjanju izobraževalnih videoposnetkov.

Najljubši in čeprav zelo zamudni del, mi je bil urejanje, saj sem lahko uporabila svojo domišljijo. Najmanj pa kakšne tehnične težave, s katerimi sem se srečevala med snemanjem in pa tudi potem pri urejanju.

V definiciji projekta ne bi nič spremenila, razen to, da bi sama imela na razpolago več časa in bi se zato lahko še boljše potrudila.

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost