Moja prva spletna objava

Pozdravljeni. Moje ime je Lara in sem študentka prvega letnika na Pedagoški fakulteti. Obiskujem smer razredni pouk. Sama sem potrebovala nekaj časa, da sem ugotovila, kaj želim študirati in katero delo želim opravljati naprej še celo življenje. Prvo leto po končani gimnaziji sem se najprej odločila za študij na Veterinarski fakulteti, vendar sem po enem letu ugotovila, da to ni zame in se odločila študij pustiti. Po enem letu pavziranja, v katerem sem opravila prekvalifikacijo z usmeritvijo v pedagoško smer, v oviru katere sem opravljala tudi tri tedensko prakso v vrtcu pa sem ugotovila, da me veseli delo z otroki. Zato zdaj študiram razredni pouk in sem s svojo izbiro zelo zadovoljna. Študij mi je všeč tudi zato, ker zajema vsa področja, ki me zanimajo, pritegnejo. Opravljenih imam osem razredov glasbene šole za prečno flavto, poleg tega pa zelo uživam v ustvarjanju, branju, pisanju, biologiji, zgodovini… In na tej smeri študija lahko počnem vse te stvari.

Vir: Pixabay

Do sedaj sem uporabljala IKT tehnologijo bolj v osebne namene. Uporabljala sem veliko aplikacij na spletu: aplikacije za ustvarjanje bloga, aplikacije za ustvarjanje anket, aplikacije za ustvarjanje raznih interaktivnih iger…

Menim, da je IKT tehnologija danes zelo pomembna za učence v šoli. Zelo lahko jih je motivirati, veliko stvari jim lahko pokažemo bolj nazorno in zadeve bolj razumejo, veliko stvari se s pomočjo IKT tehnolohije da ponoviti, sami lahko naredijo marsikaj in s tem si nabirajo koristne izkušnje za nadaljnje življenje. Tehnologijo pa bo uporabljala tudi za lažje komuniciranje s starši, ostalimi učitelji in vodstvom šole.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost