Razigran kuža

Našemu družinskemu psu je ime Backo, je zelo razigran in rad raziskuje. Je Borderski ovčar, pse iste pasme pa si lahko ogledate tukaj.

JAZ IN IKT TEHNOLOGIJA

Do sedaj sem IKT tehnologijo uporabljala približno tako, kot vsak povprečen najstnik v Sloveniji. Imam svoj osebni pametni telefon, ki ga uporabljam za komunikacijo z drugimi, za preživljanje prostega časa na socialnih omrežjih ter za raziskovalne namene. Imam tudi prenosni računalnik, ki ga uporabljam ravno tako za preživljanje prostega časa ter za raziskovanje. V času šolanja od doma, sem na njem preživela veliko časa, saj smo imeli prek zoom-a pouk. Danes pa ga še vedno veliko uporabljam za šolanje.

IKT TEHNOLOGIJA V BODOČEM POKLICU

Mislim, da je izobraževanje na področju IKT tehnologije zelo pomembno, saj nam bo znanje na tem področju prišlo zelo prav. Kot bodoči učitelji bomo to znanje lahko uporabili pri inovativnih načinih prenašanja znanja na učence, pa tudi pri birokraciji v šolskem prostoru.

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE:

  • Naučila sem se izdelave spletne strani, saj jo še nikoli do sedaj nisem imela priložnosti ustvariti.
  • Če bi imela več časa, bi se mogoče bolj posvetila besedilu, bolj podrobno opisala stvari in dodala še kakšno sliko več.
  • Največ časa sem posvetila pisanju besedila, saj sem vse ostalo že naredila pri kliničnih vajah IKT-ja s pomočjo profesorice.
  • Mislim, da sem se potrudila in se držala navodil za to nalogo ter da sem jo dobro opravila, glede na to, da je to moja prva spletna objava.
  • Tekom študija bom pridobljeno znanje uporabila za izdelavo seminarskih, projektnih in podobnih nalog. Pri bodočem poklicu, mi bo to znanje prišlo prav, saj bom tako bolj učinkovito in uspešno opravljala svoje delo, to znanje pa bom lahko naprej prenašala na otroke.
  • Pri projektu mi je bilo najljubše spoznavati, kako ustvariti spletno objavo, saj nisem tega še nikoli počela. Najmanj pa mi je bilo všeč pisanje refleksije, saj mi je včasih zelo težko ocenjevati svoje delo in se ne zavedam svojih napak.
  • Dodala bi samo kratek zapis o tem, kaj si sami študentje želimo spoznati v tem semestru pri IKT-ju.

kuža by Larisa is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost