Moja prva objava ☺

 

Živjo!

Sem Vesna, študentka prvega letnika razrednega pouka v Ljubljani.

V prostem času zelo rada berem, šivam in se igram z otroki. Zelo me sprošča tudi sprehajanje z mojo psičko Lili. Obožujem tudi poletje, saj grem takrat po navadi za nekaj časa na obalo (kar se vidi na spodnji sliki). Imam tudi dva brata, ki mi vedno popestrita še tako dolgočasne popoldneve.

Hodila sem na Tehniško gimnazijo v Novem mestu. Že od samega začetka sem vedela, da bom v prihodnosti študirala nekaj, zaradi česar bom lahko kasneje veliko delala z ljudmi, še posebej z mlajšo populacijo.

Zelo sem hvaležna, da je bila v prvem letniku študija praksa že tako zgodaj. Po zaključku le-te sem bila prepričana, da sem si našla študij, primeren za moje želje.

Z IKT sem se srečala že v osnovni šoli, saj sem obiskovala izbirni predmet računalništvo, doma sem seveda na računalniku gledala filme, igrala igrice, nekaj let kasneje pa tudi opravljala spletne nakupe. Računalnik je bil tako na faksu kot že prej obvezna oprema pri učenju in delanju seminarskih in drugih nalog. Je tudi nepogrešljiva pomoč pri odgovarjanju na kakršna koli neznana vprašanja.

Menim, da je uporaba IKT v naši stroki vse bolj pomembna, saj bodo po mojem mnenju v roku nekaj let digitalizirani tudi vsi učbeniki in ostala šolska oprema. Z IKT je tudi izboljšana komunikacija med starši in učitelji ter seveda beleženje ocen in drugih pomembnih stvari.

 

 

(slika: lasten vir)

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

 

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost