VRTIČKANJE STROČNIC

Tekom izdelave projektne naloge sem pridobila veliko podatkov, ki sem jih nato združila v 2. projektni nalogi, in sicer v obliki infografike.

Vrtičkanje stročnic by Deteljica is licensed under CC BY-NC 4.0

Vrtičkanje stročnic by Deteljica is licensed under CC BY-NC 4.0

ORODJE UPORABLJENO PRI IZDELAVI INFOGRAFIKE:

SAMOVREDNOTENJE:

Pri izdelavi infografike sem se naučila uporabljati program Canvo, v kateri sem oblikovala celotno projektno nalogo. Seznanila sem se z raznimi funkcijami, ki jih program omogoča.
Z svojo infografiko sem zadovoljna, zato verjetno ne bi spremenila veliko, če bi imela več časa.

Največ časa sem posvetila urejanju infografike, da je pregledna ter da sledi določenim “pravilom”, ki naj bi jih upoštevala. Prav tako sem želela, da je projektna naloga estetsko urejena, za kar sem porabila tudi kar nekaj časa. Svoje delo glede na podan kriterij ocenjujem kot dobro, saj sem ga vseskozi sprotno upoštevala.

Pridobljeno znanje bom uporabila tudi v prihodnjih nalogah tekom študija in tudi v svojem poklicu. Z načinom zbiranja podatkov v infografiki, bi otrokom lahko omogočila lažje pomnenje bistvenih podatkov in s tem tudi lažjo zapomnitev le-teh.

V projektu sem uživala, saj mi je oblikovanje zelo zanimivo. Najljubše mi je bilo barvno in estetsko urejanje, ob koncu oz. v zaključku dela. Medtem ko, sem najmanj uživala v urejanju bistvenih in razbiranju, kaj je pomembno ter kaj ne, saj nisem želela vključiti preveč besedila.

Pri 2. projektni nalogi ne bi spremenila ničesar.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost