Nekaj o meni

Pozdravljeni,

Sem Zala Šuštaršič, študentka 1. letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Že od malih nog sem si želela postati učiteljica, ker zelo rada delam z otroki. Na praksi, ki sem jo imela v 1. letniku, sem si pa še posebej potrdila, da sem izbrala pravi študij. Ko sem se odločala kam se vpisati na fakulteto, sem se skoraj odločila za fizioterapijo, vendar sem zdaj zelo vesela, da se nisem tako odločila.

V prostem času zelo rada poslušam glasbo in se družim s prijatelji. Zelo rada imam živali, še posebej kužke. Med počitnicami rada potujem, še posebej v oddaljene kraje kot na primer Egipt. Obožujem se kopati v morju in jezerih, tudi trenirala sem plavanje.

Z IKT tehnologijo sem se nekoliko srečala v osnovni šoli in gimnaziji, v osnovni šoli sem si za izbirni predmet izbrala multimedijo. V gimnaziji pa sem se naučila izdelati svojo spletno stran. IKT se mi zdi zelo zanimiv in uporaben predmet, saj dandanes tehnologija zelo napreduje in je pomembna tudi za našo računalniško pismenost.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 166 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost