Petra se predstavi :)

Pozdravljeni!

Sem Petra in obiskujem 1. letnik Pedagoške Fakultete v Ljubljani, smer razredni pouk. Za to fakulteto sem  se odločila, saj imam zelo rada otroke. Poleg študiranja tudi delam v otroški igralnici. Lahko bi rekla, da mi to dvoje vzame precej časa, vendar vseeno najdem malo prostega časa, ki ga najraje izkoristim za druženje s prijatelji in družino, igranje odbojke ali pa sprehode z mojim psom. Večkrat na leto pa si privoščim tudi malo daljši oddih, saj zelo rada potujem.

Do sedaj sem v stiku z IKT samo za šolske namene. Uporabljala sem predvsem Microsoft Word, Excel in PowerPoint. Nekaj znanja o tem sem pridobila že v osnovni šoli, malo bolj pa sem ga poglobila v srednji šoli, kjer smo imeli predmet informatiko.

V bodočem poklicu menim, da mi bo IKT pomagal pri razlagi, motiviranju učencev ipd. Kot učiteljica bom zagotovo uporabljala Easistenta in podobne programe, ki učiteljem omogoča hitrejši dostop do informacij. Iz leta v leto se bo tehnologija izboljševala in posodabljala, zato se bomo morali učiti. To je pomembno tudi za učence, saj si bodo tako lažje zapomnili učne vsebine.

 

Licenca Creative Commons

To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

 

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost