Moja prva spletna objava

Pozdravljeni. Sem Tonja in obiskujem Pedagoško fakulteto v Ljubljani, Oddelek za razredni pouk. To fakulteto sem izbrala zaradi tega, ker se zelo rada ukvarjam z otroki. Večkrat sem že bila del kakšnih projektov povezanih z njimi. Zdi se mi, da ti otroci dajo posebno energijo in ko si z njimi si vedno dobre volje. Poleg tega imam zelo rada tudi odbojko. Trenirala sem jo 11 let, potem pa sem s treniranjem zaradi poškodbe in šolanja zaključila. Sedaj jo še vedno zelo rada igram v družbi prijateljev. Rada tudi fotografiram, rišem in kuham. Zdi se mi, da me te stvari sproščajo, kadar imam naporen dan ali teden. Poleti se zelo rada odpravim na morje z družino ali s prijatelji. Poletje je moj najljubši letni čas.

Vir: lastna fotografija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do sedaj sem IKT tehnologijo uporabljala bolj za osebne namene. Uporabljala sem aplikacije na spletu, iskala kakšne recepte, ideje, … V srednji šoli smo se naučili tudi nekaj o uporabi določenih aplikacij, ki mi sedaj pomagajo pri izdelavi seminarskih nalog, anket ipd. Sedaj na fakulteti pa smo se naučili po moje mnenju mnogo zanimivih stvari, ki jih lahko uporabljamo tako v lastne namene kot tudi kasneje za poučevanje.

Menim, da bom IKT tehnologijo v prihodnosti zelo veliko uporabljala, sploh v svojem poklicu. S tem učence lahko zelo motiviramo, jim pokažemo različne stvari, saj si po mojem mnenju neko stvar veliko bolje zapomniš, če jo tudi vidiš, ne samo slišiš. Seveda bom tehnologijo uporabljala tudi za komunikacijo s starši, s sodelavci in za hitrejše opravljanje administrativnega dela.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost