OPREMA HOKEJISTA – infografika

Kot zanimivost, sem iz moje prve projektne naloge naredila nadaljevanje, in sicer predstavitev hokejske opreme.

PNG OBLIKA

Oprema hokejista by Gaja is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

PDF OBLIKA

Oprema hokejista by Gaja is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

POVEZAVE, UPORABLJENE V SPLETNI NALOGI:

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

Skozi izdelavo druge projektne naloge – infografika, sem se naučila dobro uporabljati program Canva. Seznanila sem se z veliko orodji in pripomočki, ki nisem vedela, da jih Canva omogoča. Prav to pa mi bo olajšalo delo pri mojem bodočem poklicu. Menim, da to, kar sem si zadala, sem v tej nalogi izpolnila. Lahko pa bi seveda izboljšala delo z več slikami, razširitvijo teme in še bi lahko naštevala. Poskušala sem se osredotočiti na eno stvar, v tem primeru le na hokejsko opremo in menim, da sem bistvo zajela. Največ časa sem namenila estetiki izobraževalnega plakata. Osredotočala sem se na ustrezne dimenzije med slikami, poravnavo besedila in barvnih kontrastih. Dolgo časa sem se odločala, katere barvne kombinacije bi bilo najbolje izbrati. Pri tem sem morala biti osredotočena tudi na barvo besedila, slik in ozadja. Želela sem si, da je slika jasno razvidna od podlage.

Zavedam se, da se bom tekom študija in na svoji poklicni poti veliko srečevala s programom Canva. Od sedaj naprej se bom za izdelovanje plakatov in letakov veliko obračala na Canvo, saj mi nudi vse, kar potrebujem za oblikovanje zanimivih in pestrih plakatov ali letakov.

Projekt sem delala z velikim veseljem, saj je delo s Canvo dokaj preprosto in omogoča kreativnost. Hkrati sem pa morala biti zelo natančna pri razdalji med besedili ter pozorna, da je velikost in slog pisave enak. Pri ustvarjanju nove objave pa sem tudi osvežila predhodno znanje, kar se mi je zdelo zelo koristno.

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost