INFOGRAFIKA

Plakat na temo Spletni bonton sem izdelala s programom Canva. Vsebino infografike sem črpala in spletnih srani: Safe.si, Varninainternetu.si, BBS.co.uk in Cybersmile.org

Infografika by Ema Lapajne is licensed under Attribution 4.0 International

Infografika by Ema Lapajne is licensed under Attribution 4.0 International

Infografika na temo spletnega bontona

Infografika by Ema Lapajne is licensed under Attribution 4.0 International

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

Samoevalvacija by Ema Lapajne is licensed under Attribution 4.0 International

  1. Kaj sem se novega naučil/a v tem projektu? Naučila sem se katere smernice so za izdelavo infografike pomembne ter kaj moramo upoštevati, da je infografika vsem razumljiva.
  2. Če bi imel/a več časa, bi dodal/a, spremenil/a, izboljšal/a? Na plakatu sama ne bi ničesar popravila, saj sem veliko popravkov naredila že med samo izdelavo, kar je vidno tudi v postopku. Ker sem si vzela dovolj časa, sej bila pri izdelavi zelo natančna, zato sem z izdelkom zadovoljna.
  3. Kateremu delu si posvetil/a največ časa in zakaj? Največ časa sem namenila vsebini plakata, nato pa postavitvi posameznih elementov in končnem izgledu plakata.
  4. Kako ocenjuješ svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? Sledila sem vse točkam v kriteriju, zato menim, da sem dosegla zastavljen kriterij.
  5. Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti? Znanje bom sprava morali tudi sama malo izpopolniti, na poklicni poti, pa mi bo znanje koristilo pri idelavi plakatov in izdelkov, ki bodo popestrili pouk.
  6. Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Pri projektu je bila največja prednost to, da sem delala s programom, katerega prej nisem poznala. Skozi čas sem začela v delu zelo uživati, zato sem prepričana, da ga bom uporabljela tudi v prihodnje. Nimam pa dodatnih pripomb.
  7. Kaj bi spremenil/a v definiciji projekta, da bi bil boljši? Naloga je bila primerno zastavljena, zato sama ne bi ničesar spremenila.

Avtorica: Ema Lapajne

Mentorica: mag. Alenka Žerovnik

Nosilka predmeta: dr. Irena Nančovska Šerbec

Predmet: infromacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanju

Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Razredni pouk, 1. letnik

Datum: 7.6.2021

Infografika-spletni bonton by Ema Lapajne is licensed under Attribution 4.0 International

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost