Zadnjih 60 sekund…

Živjo! Sem Ajda Kajdiž, študentka 1. letnika Pedagoške fakultete v Ljubljani. Obiskovala sem Gimnazijo Kranj, kjer sem pridobila ogromno izkušenj. Udeležila sem se Erasmus izmenjav in pela ter igrala v dekliškem pevskem zboru in orkestru.

Rada imam svojo okolico, predvsem naravo, ki me obdaja. V njej preživim veliko prostega časa, saj me svež zrak napolni s polno nove energije. Veliko se ukvarjam s športom, prav tako pa animiram in zabavam otroke na rojstnih dnevih.

Čeprav je vprašanje globoko in morda za nekoga nenavadno, se je kdaj potrebno zamisliti in se ozreti sam vase.

Kaj bi naredil/-a če bi imela zadnjih 60 sekund življenja? Ali bi kaj obžaloval/-a, bi si želel/a, da bi naredila stvari kako drugače? Prav zaradi odgovora DA, sem se odločila in si dovolila, da zapis “60 sekund” vrišem na svojo roko. Vsakič, ko se pogledam v ogledalo se spomnim, kako pomembno je slediti svojim sanjam in velikokrat tudi tvegati. Življenje je kratko, zato se nikoli ne smemo ustaviti pred oviro in čakati, da se bo vse odvilo brez nekih posledic in napak – te nam pomagajo, da se bomo povzpeli na višjo stopničko našega uspeha, znanja in zadovoljstva.

60 seconds by Kajda is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost