INFOGRAFIKA-varnost na spletu

Avtorica: Laura Štefančič

Mentorica: asist. dr. Alenka Žerovnik

Smer in letnik študija: 1. letnik razredni pouk

Študijsko leto: 2021/22

Pedagoška fakulteta, Univerza v Ljubljani

Datum: 13. 5. 2022

Varnost na spletu © 2022 by Laura Štefančič is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Za izdelavo projektne naloge sem uporabila spletno stran https://www.canva.com/ .

SLIKA VISOKE RESOLUCIJE

Kako varno uporabljati internet © 2022 by Laura Štefančič is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

PDF

Kako varno uporabljati internet © 2022 by Laura Štefančič is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

V tem projektu sem se naučila delanja s Canvo. Sicer sem s Canvo že naredila eno predstavitev, a se nanjo še nisem povsem navadila. Nisem se tudi zavedala vseh možnosti ustvarjanja, ki so mi tam na voljo. Naučila sem se načela oblikovanja plakatov in se v tem preizkusila tudi sama.

S svojim delom sem zadovoljna in ne bi spremenila veliko. Mogoče bi si vzela še več časa in res pregledala skozi nalepke in bi mogoče našla takšne, kakršne sem si prvotno zamislila.

Največ časa sem posvetila pisanju postopka, saj mi je med delom nagajal računalnik in zaradi tega se je vse zelo zavleklo. Dobro sem razmislila tudi pri pisanju refleksije in samovrednotenja, saj se mi zdi ta del projektnih nalog pomemben za nadaljnji razvoj in razvijanje kompetenc.

Glede na dan kriterij ocenjevanja menim, da sem zajela vse zahtevane elemente objave.

Pridobljeno znanje mi bo prišlo prav za izdelavo raznih predstavitev, plakatov in drugih pripomočkov, s katerimi bom predstavila svoje predstavitve. Pridobljene veščine bom uporabila tudi tekom moje poklicne poti, saj mi Canva odpira veliko možnosti za ustvarjanje. Oblikovala bom lahko barvne in zanimive pripomočke za učenje, kar jim bo olajšalo šolsko delo.

Pri projektu mi je bilo najbolj všeč ustvarjanje plakata, saj zelo rada ustvarjam najrazličnejše stvari. Za obliko plakata sem imela na voljo veliko modelov, nalepk, kar je naredilo delo zabavno in hkrati poučno, saj sem pridobila tudi novo znanje. Najmanj mi je bilo všeč pisanje postopka in urejanje posnetkov zaslona, saj računalnik ni delal tako kot bi moral in zato mi je ta de vzel veliko časa.

V definiciji projekta ne bi spremenila ničesar.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost