Kje se je letošnja sezona smučanja začela?

Živjo! Lani, ob začetku smučarske sezone smo se odpravili smučat na bližnje smučišče v Italijo in sicer Monte Lussari- Tarvisio. 🙂

smučanje by metuljček is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Smučam že začetka, ko sem kot majhna deklica za božič dobila svojo prvo smučarsko opremo in se vsa navdušena zapeljala po manjši strmini. Starši niso bili kaj preveč navdušeni nad smučanjem in po rojstvu mlajšega bratca žal nisem več smučala. Vendar je šola v naravi v šestem razredu v meni ponovno prebudila strast so smučanja katero sem prenesla še na bratca in ob mojih pobudah smo kot družina ponovno začeli smučati.

Kot pri veliko ostalih stvareh nam je bila tudi pri smučanju v veliko pomoč informacijsko-komunikacijska tehnologija. Vedno je potrebno pred odhodom preveriti ali smučišče sploh deluje, kako je z odprtostjo prog, nastanitvijo, kartami in seveda ali je vreme sploh primerno.

Informacijsko-komunikacijsko tehnologijo pa že  kar precej časa uporabljam v vsakodnevnim življenju. Odkar sem dobila svoj prvi telefon si življenje težko predstavljam brez njega. Uporabljam ga predvsem za komuniciranje in spremljanje dogajanja preko socialnih omrežij in novic. Z začetkom študija in življenja v Ljubljani pa mi še največ pomagajo različne aplikacije zemljevidov in trol s katerimi si točno načrtujem mojo pot čez dan.

IKT pa mi bo tudi v nadaljnje v bodočem poklicu v pomoč pri komunikaciji z starši in ostalimi delavci šole. Nameravam ga v manjših količinah vključevati v svoj pouk in s tem seznaniti svoje učence saj smo v časih, ko se brez osnovnega znanja o IKT težko znajdemo.

Preko projekta sem pridobila znanje o ustvarjanju spletne objave v Arnes spletu, kaj mora le ta vsebovati, kako vključiti vse potrebne oznake in kategorije ter kako jo ustrezno zaščititi. Naučila sem se  kar nekaj koristnih stvari, ki mi bodo prišle prav tudi v prihodnje in z svojo objavo sem glede na moje pomanjkljivo predhodno znanje kar zadovoljna.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost