So mačke tekoče?

Mačke so znane po tem, da so zelo agilne in spretne živali, četudi večino svojega dneva prespijo. Za spanje pa si običajno izberejo najbolj nenavadna mesta, ki so za njih velikokrat premajhna. Mnogi se strinjajo, da se mačke obnašajo kot tekočina, saj zavzamejo prostor svojih ležišč. Tukaj lahko vidite tekoče mačke.

UPORABA IKT TEHNOLOGIJE DO SEDAJ

Do sedaj nisem prav veliko razmišljala o uporabi IKT tehnologije, ampak če dobro pomislim sem se z njo prvič srečala hitro v osnovni šol pri krožku računalništva. Tam so nas naučili uporabljati predvsem Word in PowerPoint. Dolgo časa je bil to zame edini približek Informacijsko komunikacijski tehnologiji. V petem razredu sem si pod vodstvom učiteljice ustvarila gmail in v šestem sem dobila svoj prvi telefon.

Uporaba IKT mi ni tuja, rada mislim, da se v njej dobro znajdem, saj sem se vse kar znam morala naučiti sama. IKT sem do sedaj uporabljala za izobraževalne namene, komuniciranje s sošolci in pripravljanje raznih šolskih nalog. V zadnjih letih pa sem poleg šolskega dela IKT začela uporabljati tudi za urejanje videov in slik v svojem prostem času.

UPORABA IKT TEHNOLOGIJE V ŠOLSTVU

Menim, da se mnogo ljudi premalo zaveda pomena IKT v šolstvu. Ta bo v prihodnjih letih le naraščal. Ne moremo več govoriti o tem, da bo tehnologija postala del našega vsakdana, ker to že je. Menim da je primerno in potrebno, da se IKT uporablja tudi v šolstvu. Lahko doprinese k komunikaciji s starši in učenci, prav tako ponuja edinstvene možnosti za deljenje informacij med samimi učitelji. Easistent je zelo dober primer, kjer se je izboljšala komunikacije in kjer je IKT olajšal delo mnogih učiteljev. Programov je veliko, ti se z leti le izboljšujejo zato menim, da bo IKT velik del mojega bodočega poklica.

SAMOREFLEKSIJA

V tem projektu sem se naučila predvsem kako dodati licenco sliko, tudi sama uporaba Arnes spletišča je bila zanimiva. Nisem imela prevelikih težav s samo objavo, saj ko enkrat ugotoviš delovanje spletišča ga ni težko upravljati. V prihodnje si bom definitivno vzela več časa za samo objavo, drugače pa sem mnenja, da za prvič ni slabo. Večji zalogaj od Informacijsko komunikacijske tehnologije mi še vedno predstavljajo slovnična pravila. Tako da imam za sebe v prihodnje višja pričakovanja.

Tekoča mačka by Zala Gorjak is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost