Bella

Moj najljubši, čeprav edini hišni ljubljenček, je psička Bella, ki zraven mene rada posluša glasbo in rada gleda kako plešem. Hiphop treniram v plesni šoli Force v Celju, kjer s plesno skupino tekmujemo po Sloveniji in po svetu.

IKT tehnologija zame ni popolnoma novi pojem, saj sem se predvsem v zadnjih nekaj letih z njo kar dobro spoznala. V obdobju osnovne šole sem jo uporabljala predvsem pri izdelavi powerpointov za predstavitve, pri iskanju raznih informacij na spletu ter tudi za igranje igric, gledanje raznih videov in filmov. Z vstopom v srednjo šolo sem se podrobneje naučila uporabljati Word in Powerpoint ter tudi Excel. V času epidemije pa sem pogosteje začela uporabljati spletne trgovine ter razne aplikacije za gledanje filmov in serij.

Menim, da je pomen IKT tehnologije v šolskem poklicu zelo velik, saj je pomembno, da otroke seznanjamo z nevarnostmi, s katerimi se lahko srečajo na spletu ter da jih naučimo, kako se tehnologija pravilno uporablja. Na prvem mestu pa je pomembno predvsem to, da kot bodoči učitelji znamo pravilno uporabljati tehnologijo, da lahko posledično učencem posredujemo kvalitetno znanje iz tega področja.

Bella by AB is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE
V tem projektu sem se naučila, kako umestiti slikovno gradivo, kako gradivo označiti z ustrezno licenco in kako dodati povezavo.
Če bi imela več časa, ne bi spremenila nič, saj sem s svojim izdelkom zadovoljna.
Največ časa sem posvetila temu, da sem določila ustrezno licenco, saj sem se s tem prvič srečala.
Menim, da je moje delo glede na dan kriterij ocenjevanja ustrezno.
Svoje znanje bom lahko tekom študija uporabila pri izdelavi prihodnjih projektnih nalog, na svoji poklicni poti pa pri izdelavi raznih predstavitev (določanje licenc, umestitev slikovnega gradiva, dodajanje povezav).
Pri projektu mi je biło najljubše vstavljanje slikovnega gradiva, najmanj ljubše na določanje licence.
Definicija projekta mi je všeč in ne bi nič spremenila.

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost