Narava in sprehodi

Vsak človek potrebuje čas, da se umiri in odklopi od realnosti in problemov ter tudi bodočih izzivov. Jaz najdem svoj mir v naravi. Najpogosteje ko grem na sprehod s svojo psičko Rozi. Narava me zapolni in da novo energijo, da se lahko sploh soočam s problemi in izzivi. Umiri me šelestenje listov, ptičje petje, veter,… Če sem slabe volje, sprehod zelo pomaga. V naravi uživam tako kot sama tudi s prijatelji. Zelo rada pa tudi opazujem in slikam sončne vzhode in zahode.

Narava in sprehodi by Vale is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Z ikt-jem sem se že pogosto soočala. Še največ v obdobju karantene, ko se bile vse trgovine zaprte in sem bila primorana nakupovati preko spletnih nakupovalnih aplikaciji kot je na primer About you. Takšna vrsta nakupovanja mi je sedaj postala rutina in veliko manj krat dejansko grem v nakupovalne centre, saj je ta način enostavnejši in ti vzame le nekaj minut. Vse to nam omogoča napredna tehnologija kot so pametni telefoni, računalniki ter televizije. Preko telefona spremljam tudi svojo pošto in stanje svojega bančnega računa. Preko aplikacij naročam tudi hrano preko študentskih bonov, ki ti jo dostavijo do doma. Zelo učinkovita in priročna je tudi uporaba spletnega zemljevida, ki ti zelo dobro služi še zlasti, ko si v neznanih krajih.

Menim, da je uporaba IKT-ja v mojem bodočem poklicu zelo pomembna, saj tehnologija ima iz dneva v dan pomembnejšo vlogo. IKT se uporablja v zelo pomembni šolski platformi in sicer v Easistentu, kjer so vse informacije o učencih, o njihovem uspehu, izostankih,… Čim več zanimivih vsebin bi prikazala na zanimivih power pointih in videoposnetkih.

Prvič sem se spoznala z Arnes spletom, kjer lahko urejam in objavljam različne projekte.

Če bi imela več časa, bi mogoče še več napisala o sami temi, mogoče dodala še kako sliko, saj mi je zelo pomembna sama estetika projekta.

Največ časa sem posvetila uvodu, kjer sem se predstavila in predstavila svoje navade in metode kako se sproščam.

Glede na kriterij menim, da je moje delo za začetnika precej dobro oziroma povprečno. Seveda sčasoma se lahko vse da izboljšati in nadgraditi.

Znanje IKT-ja bom uporabljala v svojih nadaljnjih predstavitvah tako na fakulteti kot tudi kasneje v osnovni šoli, saj menim, da je tehnologija že zelo napredovala in moramo biti s tem seznanjeni tudi učitelji.

Najljubše mi je bilo, da sem lahko ustvarjalna in sama kreiram svojo objavo kot jo želim. Najmanj pa to, da sem se lovila, saj sem bila zaradi bolezni odsotna na vajah in sem potrebovala veliko pomoči pri kreiranju.

S trenutnim znanjem kreiranja ne bi nič spremenila. Mogoče bom na ta odgovor znala boljše odgovoriti tekom semestra, ko bom pridobila več znanja.

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost