Moj zajček dolgoušček

Rada imam živali, še najraje pa zajčke. Doma imam črno zajčico, ki ji je ime Oli, ki sem jo dobila za 18 rojstni dan. Zajčki so me že od majhnega navduševali z puhasto dlako in toplimi ušesi. Oli je zelo prijazna in umirjena zajčica. Ob njenem prihodu smo ji ogradili prostor, kjer bo preživljala večino časa ter ji naredili majhno leseno hišico, kamor se lahko zateče. Na sončne dneve jo tudi spustimo po našem dvorišču za hišo, kjer se napasi in zdirja. Zajčico sem dobila od prijatelja, ki ima na stotine takih zajčkov na kmetiji, kateri so namenjeni za zakol. Danes si ne predstavljam življenja brez nje. Sprašujem se tudi zakaj je današnji svet tako krut, da prijaznim in puhastim bitjem ne damo priložnosti za življenje.

Moj zajček dolgoušček by Katka is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Z IKT-jem se vsi srečujemo vsakodnevno, pa tudi če se tega niti ne zavedamo. Spletno naročevanje je postalo današnji trend, saj vse se večinoma oglašuje preko spleta, kjer lahko spletno kupiš različne izdelke. To je postalo kar priročno, saj ni potrebe po osebnem obisku v trgovinah. Rada naročujem na spletnih straneh kot so About You, licila.si, Glovo. Naslednja IKT tehnologija, ki jo tudi kar pogosto uporabljam tako kot vsi drugi, je aplikacija Google maps, saj od kar študiram v Ljubljani mi pride zelo prav, saj se še ne znajdem tako dobro po mestu. Uporaba aplikacije je zelo enostavna, saj samo vpišeš naslov kam želiš iti, pa te uspešno pripelje do cilja. IKT tehnologija se tudi kaže, ko igramo kakšno igrico. Vem, da sem par let nazaj zelo rada igrala Minecraft.

V svojem bodočem poklicu bom IKT tehnologijo definitivno potrebovala. Kot učiteljica se bom velikokrat posluževala po uporabi worda ali delanje različnih power point-ov za razne predstavitve. S pomočjo zanimivega power pointa bo pouk potekal tako bolj zanimivejše ter enostavnejše. Prav tako ima dandanes pomembno vlogo tudi eAsistent, ki se ga uporablja za zapisovanje ocen otrok ter komuniciranje s starši.

Definitivno sem se na novo naučila kako uporabljati Arnes splet in kako objaviti sama svojo objavo.

Če bi imela več časa na razpolago bi se bolj poglobila v odgovore, vendar neglede na čas sem se maksimalno potrudila.

Največ časa sem posvetila samemu besedilu, da bo čimbolj razumljivo napisano ter pregledno.

Svoje delo bi ocenila z povprečno oceno, saj menim, da so še zmeraj kakšne stvari, ki bi jih lahko izboljšala. Vendar glede na to, da sem se prvič seznanila s to spletno stranjo mislim, da je zadovoljivo.

Na svoji poklicni poti bom še velikokrat uporabila IKT tehnologijo, saj nas tehnologija zmeraj bolj obdaja. Naučila sem se tudi kaj dejansko je IKT tehnologija in kje vse sem jo že uporabljala, čeprav nisem niti vedela.

Pri projektu mi je bilo najljubše to, da sem se naučila nekaj novega kar lahko potem tudi uporabljam naprej. Najmanj pa to, da nisem ravno tehnološki tip človeka in, da mi je kdaj zelo težko sedeti za računalnikom.

Spremenila ne bi nič, saj nam je bilo predstavljeno na zelo dober način, saj smo vsi razumeli kaj je od nas pričakovano. Zanimivo mi je to, da smo lahko sami kreirali objavo kot smo želeli in pri tem bili ustvarjalni.

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost