Poletni dan

Nič ni lepšega od vročega poletnega dne, ki ga preživiš ob morju, v družbi najboljših prijateljev v Italiji. Privoščite si hladen koktejl in uživate na sončku. Tudi vi si privoščite sproščen oddih na obali Italije

Poletni dan by Julija Jerebic is licensed under Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International


UPORABA IKT TEHNOLOGIJE DO SEDAJ

IKT tehnologiji do sedaj nisem namenjala prav dosti pozornosti, ampak sem se z njo srečala že v osnovni šoli, ko smo vsi obiskovali računalništvo. Tam so nam učitelji predstavili PowerPoint in Word. Ampak takrat smo za razne predstavitve še vedno raje uporabljali različne plakate, namesto PowerPointa. Bolj vesto sem ga začela uporabljati okrog 7. razreda naprej. Takrat sem si ustvarila tudi svoj prvi gmail račun. Z malo bolj zahtevno obliko IKT tehnologije sem se srečala v gimnaziji, ko smo pri predmetu informatike delali z aplikacijo Scratch.

Z IKT tehnologijo menim, da se znajdem kar dobro, a jo v večini primerov uporabljam le za komunikacijo s prijatelji, sošolci in družino. V mlajših letih, predvsem pri izdelovanju raznih PowerPointov mi je pomagal starejši brat, saj se takrat še nisem dobro znašla, zdaj pa menim, da mi gre kar dobro pri pripravljanju raznih šolskih obveznosti.

UPORABA IKT TEHNOLOGIJE V ŠOLSTVU

Uporaba IKT tehnologije v šolstvu iz leta v leto narašča, in mislim da je ključnega pomena, da se tega zavedamo, in se na to ustrezno pripravimo in izobrazimo. Predstavlja velik del komunikacije učiteljev in šole s starši in tudi deljenja informacij med učitelji samimi. Tudi programi se vsako leto izboljšuejo, da delo učiteljev bolj gladko teče, kot na primer Easistent.

SAMOREFLEKSIJA

Z mojo prvo objavo sem kar zadovoljna, saj sem mislila da bom imela več težav, vsaj na začetku, a mi je bilo kar zanimivo. Izmed vsega sem se najbolj naučila to, kako ustrezno dodati licenco sliki. Vnaprej bi si želela, da bi mi kreiranje vzelo manj časa oz. da bom bolj suverena kako in kaj, a za prvič mi je bilo zelo zanimivo in poučno.

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost