INTERAKTIVNI VIDEOPOSNETEK – VARNOST NA SPLETU

Izdelala sem videoposnetek na temo Varnost na spletu. V svojem videoposnetku sem se nanašala na temo Varna raba mobilnih naprav. Z videom sem želela poudariti, da je uporaba mobilnih naprav lahko zelo nevarna, zato sem v videu izpostavila 7 nasvetov za varno rabo mobilnih naprav.

Na spletu sem najprej poiskala gradivo za interaktivni posnetek. Našla sem ga na spletni strani safe.si. V Canvi sem nato ustvarila videoposnetek in na koncu dodala v videoposnetek še mojo fotografijo varnega gesla. Z aplikacijo Vocaroo sem nato posnela zvok in ga dodala v Canvo. Nato sem videoposnetek iz Canve izvozila v mp4 obliki. Videoposnetek sem objavila v Arnes Video in ga nato v razredniikt spremenila v interaktivni video.

Varna raba mobilnih naprav is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

SAMOREFLEKSIJA

Izdelava interaktivnega videoposnetka mi je bila všeč. Na novo sem se naučila uporabljati aplikacija Vocaroo, nikoli pa tudi še nisem zvoka dodajala v Canvo. Prvič sem izdelovala tudi interkativni videoposnetek. Če bi imela več časa, bi si izbrala še malo bolj zanimivo temo, zato bi posledično zastavila tudi bolj premišljena vprašanja v videu. Največ časa sem posvetila izdelovanju predstavitve v Canvi, saj mi najprej zvok ni delal in sem morala popraviti. Verjamem, da bom znanje izdelave interaktivnega videa lahko uporabila naprej na svoji poklicni poti, saj se mi zdi takšna oblika videa zanimiva za učence. Najljubše mi je bilo izdelovanje predstavitve v Canvi, najmanj pa mi je bilo všeč snemanje zvoka. Projekta ne bi spreminjala, saj se mi zdi dobro zastavljen.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost