Interaktivni videoposnetek – VARNOST NA SOCIALNIH OMREŽJIH

V okviru projektne naloge Interaktivni videoposnetek, sem se osredotočila na temo Varnost na socialnih omrežjih. Iz leta v leto ima vedno več otrok že zelo hitro mobilne naprave in posledično tudi socialna omrežja. Ker se na socialnih omrežjih pojavlja veliko nevarnosti, sem v tem videoposnetku naštela tri nasvete za varno uporabo socialnih omrežij.

S projektno nalogo sem začela v programu Canva, kjer sem ustvarila videoposnetek. Dodala sem razne animacije, zvok in na koncu sem dodala tudi lastno fotografijo. Fotografijo sem uredila v programu Photoscape. Zvok oziroma glasbo, ki je v ozadju, sem prenesla iz programa YouTube. Svoj glas pa sem posnela v Canvi. Videoposnetek sem iz Canve izvozila v mp4 obliki. Nato sem ga objavila v Arnes Video, za tem pa sem ga v razredniikt spremenila v interaktivni videoposnetek.

Varnost na socialnih omrežjih by AB is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE
V tem projektu sem odkrila veliko novih funkcij na Canvi, naučila sem se, kako dati zvok iz YouTuba v lasten videoposnetek in naučila sem se tudi, kako izdelati interaktivni videoposnetek.
Tudi, če bi imela več časa, ne bi nič spreminjala, saj sem s svojim izdelkom zadovoljna.
Največ časa sem posvetila urejanju videoposnetka v Canvi, saj sem želela, da izgleda estetsko, urejeno, zanimivo in razumljivo.
Glede na dan kriterij ocenjevanja, menim, da sem uspešno opravila projektno nalogo.
Pridobljeno znanje bom tekom študija in na svoji poklicni poti lahko uporabila pri izdelavi raznih predstavitev, videoposnetkov in interaktivnih videoposnetkov.
Pri projektu mi je bilo najljubše, ko sem snemala in v videoposnetek vstavljala zvok. Najmanj ljubše pa, ko sem videoposnetek spreminjala in urejala v interaktivni videoposnetek, saj mi je vzelo veliko časa.
Definicija projekta mi je bila všeč, tako da ne bi nič spremenila.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost