Prometni znaki na poti v šolo s kolesom

Samorefleksija

Ob ustvarjanju te infografike sem se naučila potrpežljivosti in vztrajnosti, saj sem kar nekaj časa raziskovala po vseh možnostih urejanja preden sem bila z izdelkom zadovoljna. 

Če bi imela več časa, bi v izdelku morda spremenila format, da bi bile lahko slike večje in ustreznejše glede na pripadajoče besedilo. Največ časa sem si namreč vzela ravno za dodajanje različnih vizualnih elementov, ki bi zapolnili prazne prostore beline okrog fotografij – to mi je bila obenem tudi najmanj ljubša stvar ob ustvarjanju te infografike. Najljubša pa mi je bila pisanje besedila k pripadajočega se slikam. 

Na podlagi kriterijev ocenjevanja bi svojo infografiko za ustreznost besedila in slik ocenila z odlično saj kljub temu, da bi lahko bilo besedila malo manj, ni napisanega nič odvečnega. Za postavitev infografike bi se ocenila z manj točkami. Vsebinska ustreznost se mi prav tako zdi primerna. 

Na svoji poklicni poti bom pridobljeno znanje lahko uporabila za približanje določene snovi učencem, na študijski poti pa tudi kot pripravo na učenje za približanje ključnih informacij dane snovi sebi.

Prometni znaki na poti v šolo s kolesom by anka is licensed under CC BY-NC 4.0

Povezave in viri

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost