Digitalna zgodba: Luka in njegovi zobki

Napeta zgodba o bolečini, strahu in zdravju vas bo zagotovo navdušila s svojo otroško enostavnostjo. Luka se znajde v zelo neprijetni situaciji, zato prosi svojo mamo za pomoč. Skupaj jima uspe premagati vse ovire.

Zgodbo priporočamo vsem staršem, učiteljem ali vzgojiteljem, ko obravnavajo higieno in zdravje. Kratka in poučna zgodba je namenjena pravilnemu umivanju zob in zdravju ustne votline.

Ko zgodbo berete otrokom, jo pospremite še s pogovorom, v katerem odgovorite na otrokova morebitna vprašanja, razložite kako pravilno skrbeti za svoje zobe in kako se pri zobozdravniku obnašati.

Želimo vam prijetno branje in upamo, da zgodba doseže svoj namen.

 

Karmen Kovač, Agnes Pečan in Eva Pezdirec

 

Book titled 'LUKA IN NJEGOVI ZOBKI'Read this book made on StoryJumper!function(){function d(){“undefined”==typeof SJMakeBookOpenLightBox?–c>0&&setTimeout(d,100):SJMakeBookOpenLightBox()}function e(){/in/.test(document.readyState)?setTimeout(e,9):d()}var a=”https:”==document.location.protocol?”https:”:”http:”;if(“undefined”==typeof SJScriptLoaded){window.SJScriptLoaded=!0;var b=document.createElement(“script”),c=80;b.src=a+”//www.storyjumper.com/script/storyjumper-embed.js”,b.async=true,b.setAttribute(“defer”,””),document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(b),e()}}();
(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost