Moja prva spletna objava

Sem Agnes in sem študentka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. V prostem času se ukvarjam z igranjem v gledališču, sem operativna gasilka bolničarka in  mentorica pionirjem ter mladincem v prostovoljnem gasilskem društvu. Dan pa mi polepšajo tudi trenutki z družino in prijatelji. Vikende pa si rada popestrim z izleti v naravo in plezanjem.

IKT tehnologija mi do sedaj ni predstavljala nekakšnega užitka, zato sem jo uporabljala predvsem v okviru šole. Največkrat sem uporabljala program Microsoft Word za izdelovanje seminarskih nalog, Microsoft Publisher za izdelovanje zloženk, za predstavitve pa sem uporabljala program Microsoft PowerPoint. Spoznala sem se že z aplikacijo Stop Motion in različnimi aplikacijami za predelovanje in obdelovanje videoposnetkov. Najbolj uporabna stran IKT tehnologije pa je po mojem mnenju ta, da omogoča hitro in učinkovito komunikacijo tako s prijatelji, učitelji, profesorji, kot tudi s delodajalci …

V bodočem poklicu učitelja pričakujem, da bo Ikt tehnologija vsak dan pomemben del na urniku. Učitelji namreč vsakodnevno uporabljajo E-asistenta, e-pošto, Micosoft Word, Microsoft PowerPoint … S tem si olajšajo vsakdanjik, saj je uporaba preprosta, ni potrebno nositi težkih redovalnic in tudi otrokom je tehnologija v današnjem času vedno bolj všeč. IKT tehnologijo bom zato s pridom uporabljala tudi v prihodnje.

Career, Firefighter, Relaxing, Job, Occupation, Work

Licenca Creative Commons

To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost