Multimedijska predstavitev

~ 3. PROJEKTNA NALOGA ~

V okviru projektne naloge sem izdelala multimedijsko predstavitev s pomočjo programa Google Slides. Predstavitev je narejena na temo Spletni bonton. V svoji predstavitvi sem najprej poskušala na enostaven način obrazložiti kaj sploh je spletni bonton, nato zapisala nekaj osnovnih pravil, dodala poučen video posnetek in za konec dodala svojo izdelano infografiko. Namen te predstavitve je, da se ljudje zavedajo pomembnosti spletnega bontona ter ga tudi v vsakdanjem življenju uporabljajo. Vsekakor bi se vsak moral zavedati, da moramo biti pri uporabi spleta zelo previdni, strpni in do drugih prijazni. Izdelana predstavitev je namenjena predvsem mlajšim, ki se v večini redko poslužujejo temu bontonu. Verjetno bi pa bila predstavitev zanimiva starejšim, ker se na nek posplošen način poskušala vse zajeti.

Uporabljeni programi in viri:

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

  • Pri tej projektni nalogi sem se naučila izdelovati predstavitev s spletnim orodjem Google Slides, saj ga prej nikoli nisem uporabljala. Vendar ni bilo zahtevno, saj je precej podobno kot delo s PowerPointom, katerega sem uporabila do zdaj že velikokrat.
  • V primeru, da bi imela več časa ne bi nič spremenila, mislim, da sem imela dovolj časa za izdelavo te predstavitve in sem ta čas tudi dobro izkoristila.
  • Največ časa sem posvetila urejanju predstavitve. Kar nekaj časa je trajalo, da sem uredila velikost, barvo in vrsto pisave, da mi je postala predstavitev všeč.
  • Mislim, da sem pri izdelavi projektne naloge upoštevala vse kriterije in naredila dobro predstavitev, ki je seveda narejena po mojem okusu.
  • Pridobljeno znanje iz te projektne naloge mi bo zagotovo prišlo prav še velikokrat, tako v času študija kot tudi v poklicu, saj je izdelovanje multimedijske predstavitve v današnjem času zelo pogosto. Zato je super, da sem se srečala z drugim orodjem za izdelovanje predstavitve, saj bom lahko pri svojem bodočem poklicu tako uporabljala različna orodja.
  • Pri tej projektni nalogi mi je bilo kar vse všeč, saj sem vedno zelo rada izdelovala predstavitve. Manj všeč mi je pa to samovrednotenje na koncu, saj se zelo težko ocenim.
  • Po mojem mnenju so zastavljena navodila dovolj dobra in jasna, zato glede projekta ne bi nič kaj spremenila. Mi je bil všeč.

Avtorica: Tjaša Bohar

Mentorica: mag. Alenka Žerovnik

Pedagoška fakulteta Ljubljana, Razredni pouk

1. letnik, IKT

3. maj 2020

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna..

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost