Interaktivna multimedijska predstavitev – 4. projektna naloga

This work by Pika Demšar is licensed under CC BY-NC-ND 4.0 

Za zadnjo projektno nalogo sem ustvarila interaktivni videoposnetek na temo spletni bonton. Najprej sem naredila predstavitev v programu Power Point (podatke sem dobila na strani Osnovne šole Preska) , ustvarila videoposnetek z dodanim zvokom, posnetek naložila v Arnes ter na koncu s funkcijo ‘h5p Interactive video’ vključila še nekaj interaktivnih nalog.

OPIS

Nalogo sem naredila z namenom, da tako jaz, kot ostali študenti spoznajo spletni bonton in njegova pravila. Moram priznati, da sama nisem bila najboljše ozaveščena o pravilih spletnega bontona, zdaj pa sem pridobila kar nekaj znanja na tem področju, ki mi bo zagotovo prišlo prav v prihodnosti. Kot bodoča učiteljica se bom s tem srečevala dnevno, prav tako pa bom morala vsebino na čim bolj razumljiv in hkrati zabaven način predstaviti otrokom.

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

Z zadnjo projektno nalogo sem imela kar nekaj problemov, saj mi videoposnetka večkrat ni uspelo naložiti na spletno stran Arnes in je trajalo kar nekaj časa preden mi je to uspelo. Nato pa sem skoraj brez problemov posnetku dodala še interaktivne naloge, saj sem se veliko postopkov spomnila še iz časa vaj. Poleg tega, pa mi je ustvarjanje takih nalog zabavno in zelo uporabno, saj vidim, kako priročno bo to v mojem bodočem poklicu. Kot učenki mi je bilo vedno všeč, če je učiteljica snov predstavila na malce drugačen način, saj mi je bilo tako lažje sprejeti nove informacije in si jih hitreje zapomniti. Če bom želela biti še spretnejša v izdelavi interaktivnih videov, bom seveda morala to še večkrat ponoviti, a v tem ne vidim nobenega problema, saj sem že prej omenila, da mi je bilo tako delo všeč.

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost