Mi gremo pa na bazen 🤿- Infografika

Licenca za prvo infografiko:

Infografika.jpg by Minnin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Licenca za drugo infografiko:

Infografika.pdf by Minnin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Infografika je narejena v programu Canva. Povezava na program: https://www.canva.com/sl_si/

Refleksija dela in samovrednotenje:

Pri izdelavi projekta sem se naučila izdelati infografiko s pomočjo programa Canva. Prav tako sem se naučila, kako pomembni so kontrasti ter velikost in postavitev informacij, na takem informativnem plakatu. Zdi se mi, da je moja infografika dobro narejena, zato nebi spremenila nič, tudi če bi za sam projekt imela več časa. Največ časa sem posvetila iskanju, ter nato urejanju slik, ki os uporabljene na infografiki, saj sem hotela, da je infografika ne le poučna, ampak tudi na pogled privlačna, ter da se takoj opazi za katero temo je narejena.

Zdi se mi da so sama navadila za projekt podana na zelo kakovosten način in da so lahko razumljiva, zato s tem nisem imela veliko težav, prav tako se mi zdi da moj projekt lepo sovpada s smernicami in kriteriji, ki so bili podani za samo nalogo. Pri izdelavi projekta mi je bilo najbolj všeč, koliko svobode ter izbire sem imela za samo izdelavo, ter končni izgled izdelka. Največ problemov, pa sem imela z iskanjem pravih razmerij in kontrastov, da je končni izdelek lep ter razumljiv.

Zdi se mi, da bom lahko nova znanja ter spretnosti, ki sem jih pridobila z izdelavo projekta uporabila skozi svojo celotno kariero, saj bom lahko učencem ključne informacije ter zanimivosti predstavila z uporabo infografik.

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost