My furry best friend?

Prepričana sem, da smo že vsi slišali “quote” pes je človekov najboljši prijatelj. In kot ljubiteljica živali, kot tudi mama petim mucam, se s tem strinjam in se mi zdi, da enako velja za mačke.

my furry best friends by Sf is licensed under Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International

Trenutno študiram na pedagoški fakulteti Ljubljana, kjer se izobražujem kot bodoča učiteljica razrednega pouka. Ker pa komaj opravljam 1. letnik se še morem veliko naučiti. Znanje, ki ga preda učitelj učencu je vedno zelo pomembno in ker gre svet vsak dan dalje je pomembno, da ne ostanemo odzadaj. Zato bom kot bodoča učiteljica moje otroke izobraževala tako, da bodo seznanjeni s tehnologijo in nevarnostmi spleta. Učili se bomo s pomočjo interaktivnih tabel in s pomočjo računalnika.

Tehnologija je namreč vsepovsod tudi ta slika, ki jo vidite zgoraj je rezultat IKT naprave (mobilnega telefona). Sama se s tehnologijo srečujem dnevno, bodisi je to tablica, telefon, televizija, navigacija ali računalnik. IKT naprave sem vedno uporabljala pri procesu učenja, kot je delanje zapiskov s tablico in pisanje seminarskih nalog z računalnikom. Ko pa imam kaj več prostega časa pa te naprave uporabljam tudi za zabavo.

Refleksija: V tem projektu sem se navčila pomen avtorskih pravic in kako jih moramo upoštevati, sploh pa kot bodoča učiteljica, ki bo vzgled mnogim otrokom. Navčila sem se tudi določiti in označiti avtorskih pravic z lincencami. Če bi imela več časa bi se mogoče malo bolj potrudila pri pisanju te objave. Zdi se mi da sem največ časa posvetila izbiranju fotografije. Moje delo nebi ocenila preveč slabo, saj se mi zdi, da mi za začetnika ni šlo slabo. Vseeno pa se vidi, da je to še le začetek in da se bodo ta projektna dela samo še izboljšala.

Pridobljeno znanje bom tekom študija lahko uporabila, na praksi, pri kakšnih seminarskih nalogah ali pa pri predstavitvah, predvsem takrat ko bom uporabljala slike iz neta. Zelo mi je bilo všeč to, da ta naloga ni bila težka in z njo nisem imela preveč težav. S projektom sem zadovolna in zato nebi spremenila ničesar.

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost