Infografika

Refkleksija

Pri tej projektni nalogi sem se naučila predstaviti neko temo s pomočjo infografike. Izdelava plakata je v Canvi veliko hitrejša in enostavnejše kot, če bi plakat izdelovali na roke.

Če bi imela več časa bi definitivno veliko več časa posvetila oblikovanju samega izdelka in nekoliko tudi vsebini. Mogoče bi se bolj osredotočila na nek specifičen del varnosti na internetu, ne bi pisala tako na široko.

Največ časa sem posvetila s postavitvijo elementov na podlago, izbiro barv, saj imam sama težave z razporeditvijo stvari na podlago.

Zdi se mi, da bi lahko marsikaj izboljšala, ampak v svojem izdelku vidim tudi veliko plusov.

Pridobljeno znanje tej projektne naloge mi bo prišlo prav že v času študija za izdelovanje materiala, ki mi bo prišel prav pri učenju ter ob raznih predstavitvah. Tega se bom lahko posluževala tudi na praksi, če bo možnost in kasneje pri izdelovanju gradiva, ki bo učencem prišel prav pri učenju.

Pri projektni nalogi mi je bilo najljubše to, da smo uporabljali predloge, a jih spremenili tako kot je ustrezalo nam in se nam je zdelo, da bo za učence najbolj privlačna. Manj ljubše pa mi je bilo to, da smo morali biti pozorni na obliko in na barve, saj se takoj vse pozna na estetksosti izdelka.

(Skupno 10 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost