Interaktivni videoposnetek: Zaklepanje zaslona telefona in tablice

V tem projektu sem ustvarila videoposnetek, v katerem je pojasnjeno, zakaj je zaklepanje zaslona našega mobilnega telefona tako pomembno. Predstavljeni so tudi vsi načini zaklepanja zaslona na telefonu oz. tablici. Zaklepanje zaslona telefona ali tablice je pomembna zaščita, saj s tem namreč poskrbimo, da ne more vsakdo brskati po njem. Video je namenjen vsem, ki jih ta tema zanima in hočejo ustrezno zavarovati svojo zasebnost.

Videoposnetek sem izdelala s programom Canva, kjer sem posnela tudi zvok. Vso vsebino videoposnetka pa sem črpala iz Safe.si.

Zaklepanje zaslona telefona in tablice by Lara is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Samorefleksija

  • Kaj sem se novega naučil/a v tem projektu? V tem projektu sem izboljšala svoje spretnosti v ustvarjanju v Canvi. Prvič sem izdelala interaktivni videoposnetek, igrala pa sem se tudi z zvočnimi datotekami.
  • Če bi imel/a več časa, bi dodal/a, spremenil/a, izboljšal/a … Če bi imela več časa, bi izdelala boljšo zvočno datoteko in dodala še kakšno svojo animacijo v sam posnetek.
  • Kateremu delu si posvetil/a največ časa in zakaj? Največ časa sem posvetila ustvarjanju samega videoposnetka, saj nisem imela s tem veliko izkušenj, ampak mislim, da je izpadlo bolje, kot sem pričakovala.
  • Kako ocenjuješ svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? Mislim, da bi videoposnetek lahko naredila še bolj zanimiv in še bolj raznolik, ampak mislim, da sem ustvarila dokaj soliden izdelek.
  • Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti? Tekom študija ga bom uporabila pri različnih seminarskih predstavitvah in drugih projektnih nalogah. Pri nadaljnji poklicni poti pa bom ustvarjala različne interaktivne videoposnetke, da bom popestrila pouk učencem.
  • Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Najljubše mi je bilo ustvarjanje v Canvi, saj si lahko tam zelo kreativen. Najtežje pa mi je bilo iskanje vsebine za sam videoposnetek, saj nisem imela več idej.
  • Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši? V definiciji ne bi spremenila nič.
(Skupno 10 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost