Licence in avtorske pravice: interaktivni video

REFLEKSIJA

V tem projektu sem se bolje naučila uporabljati program Canva. Pod to štejem uporabo zamaknitve in vdelavo zvoka. Poleg tega sem se naučila tudi kako ustvariti interaktivni del s pomočjo h5p v Arnes Splet, kar mi je bilo zelo zanimivo.

Če bi imela več časa bi dodala še več interaktivnih nalog.

Največ časa sem posvetila urejanju zvoka in urejanju interaktivnih nalog, ker sem se večkrat zmotila in kliknila puščico za nazaj, ki je izbrisala moj napredek.

Mislim da končni izdelek pritegne pozornost in jasno in razločno razloži kar sem želela sporočiti o licencah in avtorstvu. Vključila sem vse kar je obvezno: besedilo, video, zvok, animacijo in slike, ustrezno vdelala izdelek v objavo, dodala kategorije, oznake, licence in linke ter refleksijo.

Pridobljeno znanje bom lahko uporabila za izdelovanje interaktivnih video, ki bodo otrokom v šoli pritegnili pozornost in naredili učenje bolj zabavno.

Najljubše mi je bilo ustvarjanje ideje in videti kako je interaktivni video izgledal vedno boljše po parih korakih. Najmanj pa mi je bilo do popravljanja zvoka.

Ne spomnim se če smo na vajah omenili, da puščica za nazaj levo zgoraj ne gre za korak nazaj, temveč izbriše napredek, ampak to na to bi opozorila vse, ki se bodo ukvarjali z izdelavo interaktivnega videoposnetka.

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost